Neprecenljivi spomini...

Aaaaa, končno dopust in s tem vsaj trenutek ali dva časa zame ... me time... še moj sinko je izjavil: "No mami, pa imaš po dolgem času spet malo časa za ustvarjanje!" Bo že držalo...
... in ker mi je ušel prejšnji izziv na Craftalnici (letos mi jih je ušlo res veliko), pokukam kaj me čaka zdaj... aaaa... belo, modra + 1. Hmmmmm, sr... je bla lih ta prva misel, js sem bolj za roza/zeleno no, sej veste. Modra je lepa, še posebej ko zrem v morje, pa moder lak za nohte mi mežika te dni, ampak drugače se pa ravno ne marava no... precejšen izziv.

Najprej pomislim, da bo še najbolje, če se posvetim voščilnici za prijateljico, ki me v marsikaterem pogledu spominja name, hkrati pa je moje totalno nasprotje... zelo pozitivna oseba, ki svoj rojstni dan praznuje avgusta (kot ga okoli mene skoraj vsi, z mojim sinkom in bratom na čelu). Avgust je poletni mesec, ko mi običajno odfijakamo na morje - na pa imam modro.

Večina ustvarjalk se nas izogiba digitalnim papirjem, običajno tudi digitalnim štampiljkam... jaz oboje obožujem.  Digitalne papirje še posebej, saj imam običajno jasen pregled kaj naj izberem (pri običajnih papirjih imam kar prcej dela - beri prelaganja, preden izberen ustrezen motiv), poleg tega nenako moram obravičit precej drag nakup tiskalnika, ki sem ga že nekaj let nazaj nujno, ampak res nujno potrebovala.
Tisto kar mi je posebej všeč pri digitalnih papirjih, je to, da lahko grafiko fino dopolnim s svojim doprinosom ter da imam neomejeno količino meni najljubšega papirja. Tokrat sem izbarala Far far hill - Wooden backgroundes.

Odtisi štampiljk Najlepšega para so na modri podlagi narejeni z belim embossing prahom, odis na beli podlagi pa je narejen z distressom.

Ker pa je to za meni zelo ljubo prijateljico, pa sem pikico na i dodala s svojim zelenim odtenkom (brez pač ne gre) in tokrat cvetjem v belih odtenkih.

Fotografije so posnete zelo na hitro, kar se pozna... zmankuje mi časa, za fotografije in za objave... in nekoč se bom srečala...

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- http://craft-alnica.blogspot.si/2017/07/izziv-190-belo-modra-1.html
- http://www.najlepsi-par.si/julij-2017/
- http://creativefingerschallengeblog.blogspot.si/2017/07/challenge-134-and-winners-132.html
- http://craftycreationschallenges.blogspot.si/2017/07/346-anything-goes.html
- http://inspirationdestinationchallengeblog.blogspot.si/2017/07/ag-no-132.html
- http://eclecticellapu.blogspot.si/2017/07/july-challenge.html
- http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.si/2017/07/challenge-168.html
- http://crafty-girls-creations.blogspot.si/2017/07/challenge-38.html
- http://fussyandfancychallenge.blogspot.si/2017/07/challenge-192-anything-goes.html
- http://glitternsparklechallengeblog.blogspot.si/2017/07/challenge-248.html
- http://wordartwednesday.blogspot.si/2017/07/challenge-292-293-anything-goes.html



Komentarji

  1. Krasno voščilnico si izdelala za prijateljico. Zelena se prav odlično poda k modro-beli kombinaciji. Za razliko od tebe, imam sama velike probleme z digitalnimi ali kakršnimi koli potiskanimi papirji, zato mi je zanimivo, ko vidim, kako jih nekatere tako lepo skombinirate v voščilnice.
    Hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Woow! Preprosto izjemna in prekrasna voščilnica! :) Kljub temu, da modra ni tvoja barva se s tvojo res prepoznavno zeleno čudovito ujameta! ;) Glede digitalnih papirjev in štampiljk sem med prvimi, ki nam niso ravno blizu. Ampak tale tvoj papir zgleda res fantastično in me kar malo mika! :) Prijeten poletni pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je, sploh se mi dopade napis :-)) In zelo lepo si jo okrasila.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Će dodaš modri in beli še svojo najljubšo barvo pa res ne more izpasti slabo. Krasno voščilnico si naredila in vesela sem, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Lp LILI

    OdgovoriIzbriši
  5. Me, veseli, da sem te tako izzvala, saj je nastala zelo lepa voščilnica. Pikica zelene jo samo še bolj zanimivo.

    OdgovoriIzbriši
  6. This is beautiful! I love the sentiments, die-cuts, and gorgeous flowers. Thanks so much for sharing your talents with us. I always enjoy having you play along. Have a fabulous week!
    Blessings,
    Karen
    Word Art Wednesday
    www.karen-mycuprunnethover.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful. Thank you for joining us at Crafty Girls Creations Challenge.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar